Brogel Live! 2019 artiesten

De Sjeurkapel Kessenich

De Sjeurkapel is een muziekgroep van 13 jonge, enthousiaste en goed geschoolde muzikanten. Je zou ze best kunnen omschrijven als een ‘Zate Hermeniej’, ware het niet dat ze geen hermeniej- maar fanfare-instrumenten bespelen. Sinds de oprichting, meer dan 3 jaar geleden, hebben ze zich gespecialiseerd in het omtoveren van een saaie bedoening tot een grandioos feest!

Ambiance verzekerd dus, buiten op het festivalterrein tijdens de Open koers, Dorpskoers en nieuwelingen koers!

Coverband ‘Update’ (19.45-20.45)

Deze Breese coverband werd opgericht in 2006. Kristof (drum) en Patrick (lead-gitaar) besloten na een éénmalig optreden op een schoolfeest om hun hobby verder te zetten en een Rock-coverband op te richten. Met een dosis podiumervaring weten ze als geen ander de betere rock/pop nummers aan elkaar te rijgen. Samen met gitarist en bassist Jan en Roel wordt deze stevige muzikale basis afgewerkt met de prachtige stem van Evi Eerlings (zangeres)!

Update op Brogel Live 2017!

Joe Hardy (21.00 – 22.00)

Joe Hardy, een Vlaams muzikaal wonder, zal de tent in vuur en vlam zetten met de grootste Vlaamse klassiekers, ambiance nummers en eigen werk! Op www.joe-hardy-zingt.be kan je alvast een voorproefje beluisteren!

Joe Hardy

DJ Fons (en die van ons) (22.10-23.10)

Fons Falset aka DJ Fons (en die van ons) komt helemaal uit Oost-Vlaanderen om voor ons een uurtje party hits draaien. Een goede opwarmer voor onze hoofdact Supershake!

Supershake (23.20 – 01.00)

Supershake uit hartje Limburg heeft maar één woord nodig om hun treffend te beschrijven: Party!!! Dat doen ze met een super shake aan hits van alle tijden. Ook hedendaagse dance-nummers ontbreken daar niet aan!

De band is gegroeid uit de vroegere soul-discoband ‘Mr. Shark & The Silverfish’. Vocaal wordt de band getrokken door Geert Vanloffelt – bekend van ‘Brons’ en ‘De Geest’- en Pascale Feront – bekend van ‘Fiocco’ en ‘Absolom’.

Een hippe band die de dansvloer in vuur en vlam zet!

Supershake

DJ Jon & Tinic (01.00 – 03.00)

Brogel Live! 2019 wordt net zoals vorig jaar afgesloten door een spetterende DJ set van DJ Jon & Tinic!