Artists Editie 2017

Tony en de hangmatten (00:00 – 01:00u)

Waanzin, humor, Nederlandstalig. Drie woorden om Tony & de Hangmatten te typeren. Ze zijn niet echt in een “vakje” onder te brengen omdat ze in de loop der jaren hun eigen stijl en “vakje” ontwikkeld hebben: Hakkentuff! Oftewel, iedereen de boom in en gas geven!

Elk optreden is anders en de Hangmatten verbazen elkaar dan ook constant op het podium met originele vondsten. Of het nu om TV optredens, de Gentse feesten of Brogel Live gaat, overal razen de Hangmatten als een dolle wervelwind door hun repertoire.

Fair Phillis (21:00 – 22:00u)

Fair Phillis, de singer-songwriter die voorheen met zijn loopstation de Vlaamse muziekwereld doorliep als One-man-band, besloot om 2017 groots in te zetten. De loopstation werd ingeruild voor een full band en de nieuwe songs werden onder de professionele vleugel genomen van producer David Poltrock (Hooverphonic). Ook de creatieve meerwaarde van Mario Goossens (Triggerfinger) en Tom Van Stiphout (Milow), die met volle overgave hebben meegewerkt aan de nieuwe songs van Fair Phillis, brachten deze nieuwe songs een knappe eigenheid bij!

www.fairphillis.com

Update (19:30 – 20:30u)

Deze Breese coverband werd opgericht in 2006. Kristof (drum), Mark (gitaar) en Patrick (lead-gitaar) besloten na een éénmalig optreden op een schoolfeest om hun hobby verder te zetten en een Rock-coverband op te richten.
Met een dosis podiumervaring weten ze als geen ander de betere rock/pop nummers aan elkaar te rijgen. Deze stevige muzikale basis wordt afgewerkt met de prachtige stem van Evi Eerlings (zangeres)!

Update Facebook Pagina

 

Re-action (22:30 – 23:30u)

Met veel plezier keren de voormalige drijvende krachten achter Brogel Live! terug naar het podium om hun 20-jarige jubileum te vieren. Een uur lang geef Re-action het beste van zichzelf om van de ene hit naar de andere over te vloeien in een ongezien tempo.

Pieter Smeets (toetsen), Joris Thys (bas), Geert Houben (piano)  en Thijs Smeets (geluid) zorgen voor de Brogelse toets binnen deze editie van Brogel Live! Hun coverband wordt vervolledigd met Jan Hermans (gitaar), Robin Henckens (drum) en Sarah Cain (zang).

FM Goud DJ (01:00 – 02:00u) en DJ Joriz (02:00 – 03:00u)

Brogel Live! 2017 wordt afgesloten door een spetterende DJ set van FM Goud en aansluitend DJ Joriz aka Joris Smeets!