Artists Editie 2018

Tom & De Helden

 

TOM en de HELDEN is meer dan 3000 liveshows ervaring op één podium.
Zwaar getekend door 25 jaar Rock n Roll, kleuren ze vlot buiten de lijntjes.

Van Schlager tot Rock en van Pop tot Dance, zo drukken ze schuimbekkend hun stempel over de Vlaamse podia. Stevig maar vooral met een serieuze hoek af. 100 minuten gestoord entertainment, dolle ambiance en vooral ongekend veel plezier.

 

TOM en de HELDEN

Officiële TOM en de HELDEN trailer 2017

Posted by Tom Cosemans on Friday, January 19, 2018

J-PLUG

J-PLUG is de coverband voor ieder wat wils. Van Status Quo tot Prince , van de Foo Fighters tot Chuck Berry, plezier voor iedereen gegarandeerd.

Deze band bestaat uit 5 enthousiaste muziekanten die er volledig voor gaan om u een onvergetelijke avond te bezorgen.

Newton

Newton is een alternatieve Rock band. Didier (vocals/guitaar), Sven (bass) en David (guitaar) vormden in 2009 het begin van de groep. Nog hetzelfde jaar kwamen Wim (drums) en Danny op de keyboards erbij via audities. Newton is een mix van indie composities met een vleugje rock. Powerful no-nosense muziek met een sterke eigenheid!

http://www.wearenewton.be/
http://www.newton-world.be/

Backyard Giants

Backyard Giants is een Belgisch trio dat gruizige in-your-face indie-folk maakt. Grillig en onvoorspelbaar, ruwweg in de buurt van Grizzly Bear, Villagers en The Dodos, maar ook niet ver van Pink Floyd en Nick Cave, zwerft hun muziek rusteloos tussen breekbaar akoestisch en nijdig elektrisch. Elk nummer is een vreemde vondst, opgegraven in de achtertuin van het leven, tegelijk verwarrend en vertrouwd, soms zelfs macaber, maar altijd verborgen voor het publieke oog. Verwacht geen vrijblijvende pretpop of gratuite beats, maar luister dieper dan je eigenlijk durft.

http://vi.be/backyardgiants

DJ Jon & Tinic

 
Brogel Live! 2018 wordt afgesloten door een spetterende DJ set van DJ Jon & Tinic!